zaterdag 6 juni 2015

Home sweet home?

Het begint weer flink te kriebelen, pas nadat ik weer begonnen was merkte ik hoe ik het heb gemist: lekker freubelen. Na weken het creatieve gebeuren op een laag pitje te hebben gezet was er geen houden meer aan.
Gewoon een klein klusje tussendoor, wat studieontwijkend gedrag, en gewoon de kleine restjes opmaken. Het leek zo onschuldig....

Maar ik ben niet meer te houden. Na 1 gezellig huisje, volgden er nog 6, na de huisjes volgde een shirt (voor mezelf, en ik ben niet tevreden, over de stofkwaliteit, het model, en ik zie alle foutjes die ik heb gemaakt), zelfs wat herstel werkzaamheden, en in mijn hoofd groeien de plannen en ideeen weer volop.
Nog even wachten, nog even de studie afronden, nog even de laatste weken tot de zomer met een volle agenda....en daarna..... daarna ga ik weer los!

PS. Wat ik met de huisjes ga doen? Ik weet het nog niet. Ik moet ze nog opvullen, je kan ze ophangen (bijvoorbeeld aan een deurknop of klink van een kast...). Gezellig en schattig zijn ze in ieder geval wel.

PSII. Er zijn wat aanpassingen gedaan aan dit blog, iets minder roze, iets volwassener(?) en met nieuwe icoontjes voor Pinterest, Mail en sindskort ook Instagram! Zie rechtsboven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten