zondag 21 april 2013

Feest!

Morgen wordt ons neefje alweer 4 jaar, daarom hadden we gisteren feest.
Dat vraagt om een zelfgemaakt cadeautje. Omdat zijn ouders aan het verbouwen zijn, wonen ze tijdelijk bij oma in. Zijn tijdelijke kamer kan misschien wel wat gezelligheid gebruiken, en zijn nieuwe kamer is een stuk groter dan zijn oude, daar mag nog wel wat opvulling bij, denk ik.
Al snel kwam ik uit op een kussen.
Met een voorvlak voor een knuffel of pyama, maar nu even voor de cadeautjes.


Het was een groot succes, ook omdat het behang in zijn nieuwe kamer blauw met sterren blijkt te zijn! Wat een toeval.Sterrenstof kocht is bij www.onlinestoffen.nl
Piratenstof (voorvlak) is van de markt
Rode paspel maakte ik zelf


Sinds ik met mezelf de afspraak heb gemaakt dat ik eerst moet opmaken wat ik thuis heb liggen, kon ik de kussenvulling niet kopen.... er staat nog een halve fatboy-vulling te wachten op een bestemming.
Eerder vulde ik daar een zelfgemaakte zitzak van, zie hier. De fatboy kocht ik voor een leuk prijsje op marktplaats, voornamelijk voor de vulling, maar van de buitenkant ga ik buitenkussens maken.
Ik was weer even vergeten wat een ellende die vulling is. Super statisch en niet praktisch. Het is even vechten met de piepschuimen balletjes, maar ik heb gewonnen! Als het eenmaal klaar is, heb je wel echt een heerlijk kussen!

2 opmerkingen:

  1. Wat een toeval dat die sterretjes in combinatie zijn met zijn behang ! Heel leuk kussen met dat voorvak eraan !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben ook bezig om alles op te gaan maken wat ik in huis heb, haha het is soms zo leuk om juist daarmee aan de slag te gaan. Ik heb laatst mijn zolderkamer opgeuimd en manden vol spullen waar ik niets mee zou doen meegenomen naar mijn groep 5-6. Nou, daar werd alles verslonden en hele leuke dingen mee gemaakt, groetjes kathy

    BeantwoordenVerwijderen