vrijdag 27 juni 2014

Goede energie

Al een paar dagen zit ik in een heerlijke actieve modus. Het feit dat ik momenteel even geen ritme heb lijkt mijn hoofd geaccepteerd te hebben
We vullen onze dagen met wandelen, boodschappen doen, knuffelen en onszelf verwennen met leuke nieuwe aankopen (en oh ja, voeden, troosten en een beetje slapen), zo af en toe vind ik tussen die bezigheden nog wat tijd voor een creatieve uitspatting.

Momenteel ben ik bezig met een schattige jurk voor de dochter. Hopelijk win ik snel het gevecht met de mouwtjes zodat ik 'hem'  snel kan fotograferen. Vanavond??? Ik schat in dat dochterlief hem, eenmaal gekregen, niet snel meer af zal geven (want roze en zwierrok).
De stof voor jurk 2 (voor mezelf) is gekocht, het patroon uitgeraderd, dus hopelijk ook daarover snel meer.

Ook is er aan het speelgoed 'probleem'  gewerkt. Aangezien het meidenspeelgoed binnenkort de kast moet delen met jongensspul besloot ik alvast te gaan ordenen. Heerlijk werkje vind ik dat.
5 (!?!) dozen met stempels en stempelkussens zijn nu samengevoegd tot 1 kleine schoendoos "stempelgerief". Dat schiet lekker op. De dozen met playmobil zijn samengevoegd en overgeheveld naar een handigere (en niet kapotte) doos met deksel.
Bijzondere manier van inpakken hebben die speelgoedfabrikanten...
Een paar kleine veranderingen leverden voor nu al weer voldoende ruimte op.

Om het zoeken en opruimen nog wat aantrekkelijker te maken (en omdat ik het gewoon leuk vind) heb ik de dozen beplakt met mooi papier en plakplastic.
En toen ik daar zo lekker mee bezig was heb ik meteen het saaie consultatiebureau-boekje even aangepakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten